tiistai 15. marraskuuta 2016

Hieman väriä kotiin

Meillä on jo piitkään ollut matto-ongelma. Alkuun hommasin niitä ihanan kodikkaita karvalankamattoja. Tykkäsin että oli niin kodikasta.. vaan ei niin käytännöllistä. Meinasin tulla hulluksi kun yritän saada pidettyy kämppää mahdollisimman pölyttömänä. Ne oli painavia ja siksi mulle raskaita kantaa ulos tuuletettavaksi ja pienten lasten kanssa kun se onnettomuus sattui että jotakin kaatui niin pesu oli vielä raskaampaa. Hukkasin siis kaikki karvalankamatot ja tilalle tuli köykäsempiä mattoja, niitä joissa se kumipohja. Ainakin ne on hyvin pysynyt paikoillaan ja on kätevämpi roudaa ulos ravistettavaksi ja pesukin onnistuu helpommin. Nyt ne on vaan alkanut sanomaan yksi toisensa jälkeen sopimuksia irti. Se pohja murenee =(  ja sitä mukaa ollaanki oltu ilman mattoja kun ei oo mieleisiä ja sopivan hintaisia tullut vastaan. Toisaalta helppoo ollut siivouksen kannalta =) Nyt kuitenkin kun pimee tulee aikaisin ja kotiin on laittanut tunnelmavaloja sekä kynttilöitä niin oon kaivannut niitä mattoja kodikkuuden kannalta. 
Onnekseni hyvä kaveri riensi apuun ja tarjosi vanhoja räsymattoja. Alkuun niitä vierastin, olihan ne kovin värikkäitä. Meillä kun on noi tutuksi tulleet värit (valkoinen/harmaa/musta) ja sävyt ollut ja pysynyt. Päätin kuitenkin kokeilla. Sain siis kasan mattoja ja niitä sovitellessani silmäkin tykkäs parista matosta ja on nyt kokeilussa lattiassa. Isoin osa palautui kaverille takaisin kun niissä oli  niin isoja ja selkeitä raitoja (sininen, punainen ja oranssi) eikä ne vaan millään tapaa miellyttänyt. Mutta varsinkin tämä nyt kuvissa oleva matto sai multa mahdollisuuden kokeilla onneaan. Tietyllä tapaa hillitty vaikka onkin värikäs. Omaan silmään sopii silti meidän värimaailmaan, tuoden siihen samalla hieman uutta väriä ja lämpöä. Silti en oo vielä ihan varma... Mitä mieltä ootte??
Mut sen mä nyt jokatapauksessa tässä totesin että räsymatot on kodikkaita ja niitä hommaan lisää.. ne mä vielä pystyn kipeen selkäni kanssa roudaan ulos ja tää nyt oli vielä sitä kokoo jonka jopa tuuppasin pesukoneeseen, eli pesukaan ei ollut ongelma. Ainoa haitta on vaan sen että ei se pysy paikoillaa tuossa lattiassa.... =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3