keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Juustoleipäsistä hampurilainen ja porilainen

Vähähiilarisia leipiä on tullut muutamia jo kokeiltua mutta näistä juustoleipäsistä on nyt tullut ihan suosikki!!
Ihan vaan uunituoreena sellasenaan ja kunnon voita rutkasti päälle.
Tai perus voileipänä päällisineen ja nyt oon niistä tehnyt vielä hampurilaisia ja porilaisiakin.
Maistuu taas ei niin karppaajillekin ;)

Ohje leiville on alunperin 4:llä annoksella mutta itse olen alusta asti tehnyt sen tuplana ja tässä
siis nyt ohje 8:lle leivälle.

4 kananmunaa
3 dl mantelijauhetta
4 dl juustoraastetta
2 tl leivinjauhetta

-Sotke kaikki aineet keskenään ja lusikoi pellille leivinpaperin päälle kasoiksi hieman tasoittaen. Uuniin... Alkuperäisessä ohjeessa 225 astetta mutta itse paistan 200 asteisessa uunissa kunnes pintaan on hieman saatu väriä.



Näitä leipiä tehdessäni taas hieman jollain kertaa sovelsin
 ja korvasin yhden desin mantelijauhetta kookosjauhoilla



Poriliainen...








...ja hampurilainen <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3