maanantai 29. joulukuuta 2014

Lumesta kaikki irti


Kylmää on mutta ei haittaa kun on paljon lunta missä peuhata! 
No, okei mulla ne varpaat kyl jääty vaikka kuinka 
olin pukevinani lämpöisesti ja yritin olla liikkeessä kaiken aikaa. Pihassa saatiin hyvin aikaa kulumaan ilman kiukutteluita ku lumikolalla keräsin lapsia hangesta ja kuskasin kasalle jotta saadaan toimiva liukumäki pihaan.






Välillä lapset halusivat tulla haudatuksi ja kyllä siinä äiteellä tuli hikikin lunta kasatessa =)




Bellakin joutui hetkeksi happihyppelylle vaikka tuntuu että tälle pikkuiselle jo 2min on iiiihan maksimi aika ulkona, takista huolimatta =) ...olihan pakkasta sentään -17 ;)


5 kommenttia:

  1. Pakkasterveisiä Pohjois-Norjasta! Olemme lomailemassa ja pakkasta on parhaimmillaan ollut -34,7c! Lunta on mukavasti vaan eipä tarkene mennä siinä peuhaamaan. Mukavaa uuden vuoden odotusta! Minäkin päivitän blogia jahka ehdin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Täälä siis mikään kylmä ookkaan... kaikki on suhteellista =D
      Kiitos, mukavaa uuden vuoden odotusta myös sinulle! =)

      Poista
  2. Lapset ainakin nauttii eikä pieni pakkanen haittaa. Tuo teidän koiruliini ei taida todellakaan tykätä pakkasesta :) No kohtaa taas lauhtuu, mutta toivotaan että lumi säilyy. Terkuin Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks koiruus on sen verran pieni että pärjää myös ilman pitkiä lenkkejä kun kelit on mitä on... puretaan sitä virtaa sit sisällä hippaleikillä ja muilla virikkeillä =)

      Mä niin toivon että tuo lumi ees jokseenkin säilyis. On niin piritstänyt omaakin mieltä ja antanut virtaa päiviin kun ei oo sitä ainaista pelkkää pimeetä ja kosteeta. Lapsetkin tosiaan jaksaa ulkona paljon paremmin.

      Poista
  3. Oi mikä lumikasa! Täällä Lystimäessä ei ole vielä tänä talvena moista näkynyt.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3