maanantai 3. marraskuuta 2014

Uuvuttava päänsärky

Taas on putki päällä ollut muutamia päiviä... siis päänsärkyputki.
On päätä toki särkenyt ihan tasaseen koko ajan mutta se on ollut hallittavissa.
Nyt taas pari päivää menny eikä mikään helpota. Uutta lääkitystä otettu kehiin, mutta ei
minkäänlaista tehoa.

Eilen illalla alotin uuden kuurin: Tramal 50mg aamuin illoin ja Orloc 5mg aamuisin.
Kerkesin siis eilen sen Tramalin ottaa ja päätä jomotti niin perusteellisesti. Ei tuntunut vaikuttavan millään tavalla. Yöllä nousin ottaan uuden annoksen. Nyt aamulla en enää tienny mitä tekisin. Sen tiesin että se pelkkä Tramal on turha!! Mut en tiennyt mitä voin nyt ottaa ettei tulis otettuu väärii lääkkeit yhessä.
Soitin siis päivystykseen josta neuvottiin ottamaan Panadolia sen kanssa yhdessä ja koska päänsärky on niin pitkäaikainen niin kehotettiin soittamaan terveyskeskuslääkärille ja pyytämään ohjeita/apua päänsärkyyn. Sanoin vaan ok ja lopetin puhelun... sitten tuli itku.... niin monesti jo tuonne terveyskeskuksen puoleen kääntynyt josta taasen aina neuvotaan päivystyksen suuntaan....

Tällä hetkellä 2h kulunut viimeisimmistä lääkkeistä ja pahin kyllä helpotti, mutta ei riittänyt teho viemään kipua kokonaan. Nyt mietin mitä teen... mitä luultavimmin särky yltyy taas jo ihan pian ja sit on kyllä jo lähettävä jälleen päivystykseen tippaan jotta saa poikki tän kipukierteen, edes päiväks.
Yks kivuton päivä välissä auttaa taas hetken aikaa jaksamaan tulevaa. Liian kauan kun kipu on yllä niin se uuvuttaa mut aika loppuun =/




2 kommenttia:

  1. Tuon osaan neuvoa, että jos olet ottanut panadolia niin sitten et saa ottaa panacodia kun niissä on sama se vaikuttava aineosa. Siinä täytyy olla kuusi tuntia välissä. Tuohon panadoliin suhtaudun negatiivisesti, kun sitä saa ilman reseptiä apteekista, niin se ei ole kovinkaan vahvaa eikä mitenkään iso apu silloin kun kipu on sellaista, että tulee jo melkein vesi silmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panadoli auttaa mulla aika ajoin.. esim. kun käytän buranaa pitkään niin buranan teho lakkaa, eikä se vie kipuja. Silloin otan välissä Panadolin, niin saattaa taas tehota. Panadoli kyllä muuten yksistään ei auta, käytän sitä yleensä toisen lääkkeen kaverina kuten Indometin+Panadol tai Tramal+Panadol... yleensä (normaalisti) kun kivut niin kovat et tarvii tuon yhdistelmäannoksen.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3