tiistai 4. marraskuuta 2014

Päivystykseenhän sitä sitten =/


Päivystykseenhän sitä sit eilen =(
Vähän ennen kolmee olin paikalla ja heti vuoteeseen jossa saikin sen kolmisen tuntia ootella että
joku kerkeis antaan apuja. Kuuden aikaan vihdoin sain sen färkkilän tipan ja olin siinä vaiheessa taas
jo ihan kypsä ja halut luovuttaa kokonaan melkoiset. Ei auta ku ootella, hoitsu lupas et neljän tunnin kuluttua ois jo helpompaa......... Vartti tipan laittamisesta hoitsu vissiin sääli mua sen verran että tuli ruiskun kanssa jossa diapamia ja kysyi että tahtoisinko? Tottakai sen otin, ihan mitä vaan. Sit tulikin uni ja herättyäni tiesin jo taas selviäväni.

Tuskallista on, ei elämän kuulu olla tällästä! 

Aamulla pääsin kotiin ja tiesin että kohta kipu on takaisin ja niinhän se tuli tunti siitä kun olin kotiin päässyt =/ Lääkkeitä vaan naamariin, mukaan lukien diapami jonka sain taskuuni päivystyksestä lähtiessäni. Ihan en ollut varma mitä kaikkee sain samaan aikaan ottaa mutta hieman sumussa otin lääkkeet jotta hetken ees pärjäis kotona. Ja kyllä se jokseenkin helpottikin, niin että sain nyt pintaliipasuna hieman imuroituu ja lattioita pyyhkästyy, pyykkiäkin hieman tuli laitettuu. Ihan vaan siltä varalta että kohta taas lähen niin on muun perheen sit mukavampi töistä ja päiväkodista kotiutua.
Safkan jos vaan millään saisin vielä heille valmiiksi tehtyä. On nimittäin tuo väsy aikamoinen taas ja 
väkisin pidän silmiä auki.



2 kommenttia:

  1. Olet varmasti tosi uupunut tuon säryn kanssa, sitä ei voi kuvitella kukaan joka ei ole tuollaista kokenut. Kyllä sut pitäisi lähettää jo sellaiselle kipupoliklinikalle, jospa siellä saisivat päänsäryn hallintaan. Olet niin kauan kärsinyt, että kyllä tuo on jo kroonista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipupolille tässä jo onneks ootellaan aikaa. Saas vaan nähä kauanko sitä saa ootella.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3