lauantai 8. marraskuuta 2014

Hip Hei!! Hyvä mä!!!

Nyt ne on kaikki seinät maalissa!! Ei ressaa enää =) Voi kun oon iloinen =) =)

Koko ajan ja aina vaan takaraivossa se pitäs, pitäs, pitäs..... Isoja juttuja ei nyt enää oo. Tai kyllähän mä niitä taas keksin ;)
Mielessä ollut kaikkee pientä mitä olis kiva tehdä ja toteuttaa sisustamisen osalta,
mutta jarruna ollu seinät jotka oottaa maalia. En siis oo viittinyt seiniä täytellä hyllyillä ja valokuvilla sun muillla kun tiesin et kaikki joudun ottamaan alas kun saan aikaseks maalata. 

Eilen aamulla sit päätin et kun kerta päätäkään ei särkenyt, niin nyt hoidan sen lopun maalauksen alta (lasten huoneet) pois. Selkä toki reistaili, mut särkylääkkeen voimin sitä pystyi rauhaksiin liikkumaan. Toiaalta nautinkin siitä selkäkivusta koska se kipu jossain muualla kuin päässä kelpaa mulle oikein hyvin. Kestän kipua paljon ja annan sen jarrutella mua mahdollisimman vähän. Päänsärky vaan on sellainen että sen kanssa ei aina pysty yhtikäs mihinkään.

Alotin maalaukset aamulla heti ku muksut lähti isänsä mukana päiväkotiin ja sain valmista puoliltaöin.
Toki sain siinä samalla touhuttuu hieman muutakin täällä muualla asunnossa.
Hieman tuli valoo... hyllyy... valokuvaa... Niistä tulossa kuvaa myöhemmin kun alkaa kokonaisuutta muutenkin valmistuun. 
Lapsi raukat joutuvat valvomaan (tuskin pahastuivat) kun äti vaan maalaa ja maalaa heidän huoneissaan.

Selkä oli iltapäivällä kylläkin siinä jamassa että jalkaa tuskin pystyi liikuttamaan, mutta Tramalia ja Diapamia naamariin niin siitä kutakuinkin selvittiin. Tiesin että tuo lepäämättömyys ehkä viel kostautuu. 
Aamuyöstä selkäkipu toimikin oivana herätyskellona ja sen jälkeen tässä ookkaan sit taas nukuttu.
Ei haittaa, otetaan vähän rauhallisemmin tänään. Hieman siivousta kun illalla on luvattu pikkujoulua lapsille serkkujensa kanssa. Taidetaan ulkonakin hieman käydä rämpimässä risuja poimimassa seuraavan suunnitelman toteuttamista varten =)





Ja sitten jotain ihan muuta... perus mua....
Viimelauantaina touhuttiin lähtöä Halloween-bileisiin ja lasten kengät
oli kolme päivää takaperin sitten pesty, mutta pientä kosteutta vielä havaittavissa.
Näppäränä viskasin ne hetkeks kuumaan leivinuuniin ottamaan lämpöä.
Se hetki vaan unohduksen myötä venyi... se niistä kengistä sitten.
=D =D =D




3 kommenttia:

  1. Odottelen, että näen mitä olet saanut aikaan (hih, muutakin kuin kenkien tuhoaminen ). Kiva kuulla, että pääkipu hellitti, vaikka eihän se selkäkipukaan mitään kivaa ole. Olet kuitenkin ollut sinnikäs kivuista huolimatta. Mukavaa viikonloppua terkuin Liisa

    VastaaPoista
  2. Täällä on maalattu ja tapetoitu myös nyt kolmisen viikkoa ja hitsi kun jomottaa! Työasennot eivät ole varmasti tällaisella kotitekoisella remppareetalla ihan oikeita... Ajattelin mennä makkarirempan jälkeen kokovartalohierontaan, josko auttaisi. Suosittelen myös sinulle:)
    Kiva blogi sinulla ja jotenkin niin ihanan tutun oloista!
    Tulehan vastavierailulle meidän remppakaaokseen!

    VastaaPoista
  3. Kaveri sai poikansa kengät sulamaan uuninpankolle... pitkään oli ihimetelly outo hajua ennen ko tajus mitä tapahtuu :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3