torstai 2. marraskuuta 2017

Sheavoi

Nyt alkoi taas kelit viileneen ja sen huomaa iholla ihan samointein.
Itse kärsin kovasti kuivista käsistä yleensä aina mutta varsinkin talviseen aikaan, vaikka täällä mitään talvee enään nykyään ookkaan =/ 
Toinen käsien kuivattaja oikein tehokkaasti tällä hetkellä on runsas käsien pesu. Käsiä tuli rasvottua kaiken aikaa eri rasvoilla, niin halvemmilla kuin kalliimmillakin. Apteekkien rasvojakin kokeiltu mutta sitä omaa ei ole löytynyt. Välillä joku auttaa heti alkuunsa mutta loppupeleissä totean että kädet alkaa kuivumaan ehkä jopa entistä enemmän ja rasvaa tarvii aina vaan useammin ja useammin. Tämä kaikki sai taas miettimään että onko tässä mitään järkeä... kemikaaleja kemikaalien perään. Toki olen ihan kookosöljyäkin käyttänyt ja siihen enempi jo kallistunutkin, silti kaipaan enemmän rasvaa/voidetta kuin ihan pelkkää öljyä.

Nyt on kokeilussa shevoi ja tähän olenkin nyt ladannut kaiken toivoni =)
Ennen kuin kerkesin sheavoita työstämään niin käytin sitä heti ihan sellaisenaan. 
Palasesta murensin pienen nokareen joka suli siinä käsiin hieroessa. Illalla kun olin sillä kädet rasvonut niin aamulla kädet oli ihan selkeesti paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin.

Vihdoin kerkesin googlettamaan shevoin työstämisen ja sain sen toteutettuakin.
Ohjeen löysin täältä. Eli sulatin lähes kokonaan sopivan kokoisen palasen (1/3 palasesta) sheavoita. Vatkasin kuohkeaksi ja lisäsin pari ruokalusikallista kookosöljyä. 
Kaapista löytyi valmiiksi lasipurkki johon työstetty sheavoi laitettiin. Nimesin sen sheavoin sijaan SHEAVOITEEKSI itselleni, syystä että seassa on nyt kookosöljyä eikä enään ole pelkkää sitä itseään =)Sheavoista luvataan olevan moneksi ja jatkankin nyt tuotteeseen syventymistä sekä kokeiluja =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3