maanantai 19. lokakuuta 2015

Tuunataan tuunattua


HipHei!
Josko sitä taas päivittelis tännekin jtkn. Kesä kun meni ihan siivillä, uusien tuulien puhaltaessa
niin ei ollut paljoo blogit mielessä. 
Hurahdettiin nimittäin tohon karavaanailuun ja kesäkuussa kun vaunu ostettiin niin sen jälkeen ei oo kotona kerennyt kuin käymään.
Voitte vaan arffata että vaunukin sai hieman jo sisäpintoihin tuunausta mutta suuremmalti oon keskittynyt vaan olemiseen ja nauttinut joka hetkestä perheen kanssa... uusia ystäviä unohtamatta <3

Nyt kylmien säiden myötä ollaan taas ainakin arkena jonkun verran kotona ja tottahan tuo tuunausvimma iskee päällensä. Pitäs saada keskeneräistä valmiiksi ja hieman syksyistä/talvista tunnelmaakin himpun verran. 

Dc-fixiä päätin kokeilla kun tuntuu että kaikki muutkin. 
Etolasta tarttu pari rulla poistokorista tuommoista mustaa tiiliseinää ja näin sen kuuluvan tähän pieneen väliseinänpätkään.

Seuraavana kuvia jollaiseksi olin jo aikaisemmin tuunauksella tehnyt.... 
Myös linkki entisestä tuunauksesta -lipastotuunaus ja naulakkotuunaus
Nyt harmaat tähdet vaihtui mustaan, sopi näin seinäänkin paremmin. =)

Tän myötä ideoita alkoi taas pukkaan pään täydeltä. Rajoittavana tekijänä edelleen vaan on jatkuvat päänsäryt ja selkä joka ei kestä rasitusta ollenkaan. Täytynee edetä siis maltilla ;) Tässä kuitenkaan mkn kiire oon kun saikkua tippuu aina saikun perään... Näillä mennään.

Syksyisiä terkkuja kaikille! -Jeme


3 kommenttia:

 1. Hei! Minä jo ihmettelin, että minne sinä olet kadonnut? Tuo karavaanailu vie kyllä mennessään. Meillä on rakenteilla sellainen isompi auto, mutta kovin hitaasti se valmistuu. Tässä on sitten pari-kolme kesää joutunut olemaan ilman matkailuautoa, kun myimme vanhamme pois. Hyvältä näyttää nuo sinun tuunaukset ja piristävät nuo mustat tähdetkin. Toivottavasti selkäsi on välillä parempi :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootteko siis hankkinut projektiauton jota nyt ihan uusiksi laitatte? Mä en varmaan selviäis kesääkään ilman vaunua, vai onko tää viel meillä sellasta uutuuden viehätystä... mene ja tiedä =)

   Poista
  2. Meillä oli ennen kirjastoautosta tehty asuntoauto ja se myytiin. Haettiin Hollannista sellainen kuorma-auto, josta tehdään jotain toivottavasti upeeta. Jouduttiin sitten kuitenkin uusimaan koko kontti, kun seinässä oli kosteutta, joten tuplaantui heti tuo budjetti. Alussa vielä ollaan. Ei se teidän ole varmaan mitään uutuudenviehätystä, kyllä se karavaanailu vie mennessään.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3