perjantai 9. tammikuuta 2015

Metukkapizzat

Tässä herkku isompaan ja pienempään nälkään.
Maistuu juuri uunista tulleena, seuraavana päivänä lämmitettynä 
tai vaikkapa jääkaappikylmänä.


400g jauhelihaa paistetaan oikein hyvin maustaen.
Lopuks sekaan törppö paseerattua tomaattia.

Levitetään pellille metukkaa tiheesti (2 pellillistä)
ja lusikoidaan jauhelihaseos metukoitten päälle.

Päälle ananaspaloja ja juustoraastetta sekä oreganoa ja eikun uuniin
kunnes juusto sulanut ja pinta saanut hieman väriä.

Loppupeleissä päällehän voi laittaa mitä vaan oman maun mukaisesti =)

VAROITUS: nää viedään käsistä !!!!


1 kommentti:

  1. Varmasti viedään käsistä on niin herkun näköisiä :) Täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3