perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusiokäyttöö

Taas on vierähtänyt aikaa edellisestä päivityksestä. On vaan yksinkertaisesti ollut niin paljon hommaa ja tapahtumia ettei oo paukut riittänyt päivityksiin. Monia juttuja olis ollut tänne blogiin sopivia, vaan kun ei tullut bloggailtua =/

Joulun alunen oli ihan hässäkkää. Voimia ei kauheesti ollut ja siivota piti sun muuta. Pikkuhiljaa siinä sitten joulun lähestyessä sain siivottuakin.. osittain. Loppukiri piti ottaa just muutamana viimesenä päivänä ennen aattoa ja saada kaikki koristeet paikoilleen. Vaan kuinkas kävikään.. viikkoo ennen aattoa tyttö sairastui ja hänen kanssaan meni yöt ja päivät valvoen, välillä onnistuttiin pienesti nukkuakin. Lopulta olo muuttui niin että jouduttiin aaton aattona illasta lähtee päivystykseen ja saatiinkin siihen akuuttiin tilaan apua ja loput hoidetaan edelleen kotihoidolla. Aattoa edeltävä yö vielä nukuttiin miten sattuu mutta tyttö oli aatoksi sinänsä hyvässä kunnossa että aatto sujui mallikkaasti. Ylimääräistä suunnittelematonta apteekki keikkaa tietysti tuli heti siihen aamuun, mutta ei ressailtu päivän kulusta. Koristeet jäi laittamatta mutta joulun tunnelmaa ja fiilistä löytyi kaikesta huolimatta. Lapset teki joulusta joulun <3 se jännitys ja odotus... :)

Paljon siis ei jäänyt joulusta jolulukoristeiden siivoomiseen kun ei niitä sitten ollut.
Siinä alkoi sit taas vuodenvaihteen juhlaa varten valmistautuminen. Siinä nyt ei onneks sen kummosempaa..

Vuosi vaihtui ja tästä se kaikki arki alkoi... kaikki taas ihan alusta ;)Tähän päivitykseen nyt kuvaa murukahvien lasipurkkien uusiokäytöstä.


Sitten kun sitä "ylimääräistä" luppoaikaa taas löytyy 
niin tarkotus ois vielä tuunata nuo purkit.

Lasten suusta: 
Eilen hain lapset päiväkodista ja siinä kotiin ajellessa Oona 2,5v yhtäkkii sanoi että -äiti, sulta tippu ruuvi. 
Mä - Mitä?
Oona - niin, sulta tippu ruuvi
Mä - Mistä tippu ruuvi??
Oona - No päästä
??????????????????? =D =D En osannut sanoo enää mitään!!!!

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea keittiössä! Hah, lasten suusta totuus tulee :)!

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans kaapeissa melkoinen satsi noita murukahvipurkkeja. En oo keksiny niille käyttöä, mut tuossahan on mitä mainioin idea niille! Oon tuskaillu kans mitä laittais kapeille avohyllyille, tässäpä samalla ratkaisu siihen :) Kiitti ideasta ja mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Hienoo, ei muuta ku purkkeja täytteleen ja nimeämään =) Takaan että on kätevä ratkaisu! Mulla ainakin tuli niitä kaappiin unohtuneita paljon ku olivat kaapissa toinen toistensa takana. Tai sit tuli ostettuu jotkut tuplana ku mukamas ei löytänyt ennestään =)

   Poista
  2. Ja tosiaan aikasemmin avohyllyille keräänty jos jokinlaista epämäärästä =D

   Poista
 3. Nyt alan soittelemaan sukulaisia läpi, että juoko kukaan murukahvia. Ne on todella hienot :) Joulussa on kyllä parasta se kun saa seurata lasten iloa pakettien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältäkin varmaan kohta jo liikenis noita tyhjiä purkkeja kun oma kiintiö on täynnä ;)
   Alkuun tosiaan tuntu hölmöltä niitä säästää, mutta kun en viitsinyt hävittääkään "hyviä purkkeja" =D

   Poista
  2. Välillä kun säästää hölmön tuntuista asiaa ja sitten heittää sen loppujen lopuksi pois niin sittenhän iskee aivan varmasti muutaman päivän päästä se hirveen hyvä idis mitä olisi saanut aikaiseksi :D Meillä kyllä kiintiöön mahtuu, on nuo niin nätin näköisiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3