torstai 23. tammikuuta 2014

Lipaston värin muutos

Tämmöisen löysin maalattavakseni. Olin jo hetkeksi jättänyt nää hommat kun ei tuo
käsin hiominen napannut, ei sitten yhtään. Isällä olis ollu hiomakone mutta se ei ollut täällä mulla hallussa. Päätin odotella kunnes kone joskus joutais tännepäin. Törmäsin kuitenkin yllättäin edulliseen hiomakoneeseen joka oli mun käyttötarkoituksiin vielä parempi vaihtoehto kuin odottelemani kone. Siispä sen sitten ostin ja samalla harmittelin kun olin edellisenä päivänä kyllästynyt säilyttämään tuunaamaksi odottavia huonekaluja ja laittanut ne sellasenaan poistoon =/

Kävin myös ostamassa paljon miettimään Helmen kiiltävää valkoista maalia. Aina aikaisemmin tottuneesti ostanut vaan sen puolihimmeän. Tämä kiiltävä osoittautui itselleni todellakin mieluisemmäksi ja tätä käytän jatkossakin =)

Hiomakone ja kiiltävän maalin testiin pääsi heti bongaamani puinen lipasto. Lopputulokseen olin varsin tyytyväinen vaikka tuossa kuvassa suuremmin mitenkään erikoisemmin näy kun ihan perus maali vaan. Tätä piti jatkotuunata vielä lisääkin mutta jäi kuitenkin ihan vaan tällaiseksi.
Seuraava saattaakin jo saada lisätuunauksen =)






4 kommenttia:

  1. Kyllä valkoinen maali raikastaa ja kaunistaa, tosi nätti tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiki!
      Nyt on taas yks lipasto bongattu.. apteekkarin lipasto joka on tänään saanut uuden ulkonäön =)
      Siitä kuvaa tulossa seuraavassa postauksessa, kunhan kerkiän.

      Poista
  2. Se on jännä kuinka maali saa nuhjuisesta joskus myös rumastakin kaunista :) Itse meinaan kerran ostin sinisen todella ruman kynttelikön, mutta pullo valkoista sprayta niin tuli tosi nätti ihan käyttöön asti.. Lipastoosi muuten voisi sopia hyvin metalliset vetimet, ei maksa rautakaupassa montaa euroa, mutta tekee ulkonäölle ihmeitä! :) Jos siis metallisista tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt osuit asian ytimeen. Tarkoitus oli juurikin metalliset vetimet, mut tiiäks sen ku ei koskaan oo mihinkään tyytyväinen ja muutenkin nainen SAA muuttaa mieltää ;) Tää lipasto siis lähti jo tällaisenaan ettenpäin ja tilalle tuli yhdenlainen apteekkarin lipasto, joka sekin oli puunvärinen... lopun jo arvannetkin =D Tässä oli jo valmiiksi metalliset vetimet jotka meinasin spreiata täysin mustaks mutta laiskuuttani jätin alkuperäisen väriseksi. Laitan siitä postausta myöhemmin.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3