sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Nyt se iski!!

Sisustuskärpänen pääs taas puremaan!
Heräsin aamulla hieman ennen herätyskelloa (sunnuntaiaamunakin) joka siis soi mulla joka aamu
jotta ehdin rauhassa juomaan sen pari kuppii kaffetta ja selaan päivitettyjä blogeja =)
Niin siis, siinä heti herättyäni silmissä alko vilisemään vaikka mitä ja aloin miettiin mitä mun
puumateriaali kätköistä löytyykään. Päivisin kun potkin kengän kärkiä lasten touhutessa pihalla niin voisin taas hieman ryhdistäytyä ja ottaa paikan sahan luota =)

Viime kesänä muistaakseni oon viimeksi jotakin tehnyt, tai no kait se syksyä oli kun muistan sormienkin palelleen iltamyöhällä pilkkopimeessä koittaessani vielä sitkeesti hioo ja veistellä.
Sit iski paha masennut talven aikana joka lamaannutti ihan täysin ja vei osastollekin pitkäks aikaa
ja nyt vasta kesän ollut ilman osastojaksoja kotona toipumassa. En vaan oo löytänyt sitä vanhaa minääni joka sais aikaseks vaikka mitä ja ideat toteutuun hetkessä =)

Nyt siis pitkäastäaikaa olis taas ideaa, ihan helppolla toteutuksella ja tiiän et tähän löytyy materiaalitkin varastosta.
Voisin siis onnistuakin.. Ainoo joka on kummitellut päivittäin mielessä on se että mulla ei oo valkoista maalia enää ja se olis hankittava. Tähän asti maalina oon käyttänyt HELMI kalustemaalia joka muistini mukaan on reilun 50e ja nyt ajattelin ekan kerran kokeilla puolta halvempaa maalia joka ehkä saattoi olla nimeltään Remontti-Ässä... ?

Tää tunne ja fiilis on mahtava! Mä haluun päästä taas tekeen jotakin!! Se wc-kaappikin jonka alunperin tein itselleni ja siitähän tää kaikki itsetekeminenkin sai alkunsa niin mulla ei tosiaan itselläni moista kaappia oo kun sitä mukaan kun sain semmoisen valmiiksi niin sille oli jo heti ostaja.. pari meni jopa tilauksen puolellekin. Nyt ollaan siis itse edelleen ilman =)


Eilinen päivä saatiinkiin olla lasten kanssa ihan koko päivä keskenämme kun isännällä oli töiden jälkeen palaverii ja keilailuu työkavereiden kaa. Aamupäivä oltiin omalla pihalla kunnes ajateltiin hieman lähtee potkupyrillä suhaamaan... tai ei mulla kyllä potkupyörää oo vaikka se oiskin kiva, lapsilla kuitenkin =)
Kokeiltiin myös pyörillä hieman polkuja, eli siitä tuli "maastopyöräilyä".



Päivän aikan tuli myös haettuu kolmet ulkoiluhousut lapsille facebookki-ostoksina. Noita ulkohousuja meillä tarvii olla kun ulkoilun jälkeen ne on aina sen näkösii et pesukone kutsuu. Okei ehkä hieman liiottelin, kestää ne monesti seuraavankin ulkoilun eli päivän molemmat ulkoilut ;) 

Illalla käytiinkin piiitkästä aikaa kaverillani kylässä ja siellä oli haukku johon lapset niin ihastu <3
Jäivät oottamaan seuraavaa kertaa.

Nyt tuolta lapset jo taas heräilee ja mun oma pieni hetkeni alkaa oleen taputeltu, joten palaillaan taas!



4 kommenttia:

  1. Syksyisin taitaa usein purra sisustuskärpänen kun elämä alkaa painottumaan sisälle kesän ulkona olemisen jälkeen :) Helmi maalia saa pienemmässäkin astiassa, jos tarvitsee vaan askartelumaaliksi. Hintaa en tarkkaa muista, mutta reilusti alle 10 e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kiki! =) Nyt kun asiaa mietin niin, niin kyl se tosiaan taitaa syksy olla se syy taas tähän sisustamisen intoon.
      Ensin sijoiteltiin kynttilöitä ympäri kämppää ja ehkä se siitä se innostus sit taas poiki.

      Kiitos vinkistä maalin suhteen, mutta kokemuksesta tiiän et ku taas alotan niin sitä maalii tarvii vähän joka paikkaan ja sitä sit kuluu taas enemmänkin ;)

      Poista
  2. Olipas taas kiva lukee sun juttujas. Kun ei nähdä joka päivä, niin pysyn vähän kärryillä, miten teidän päivät on kulunu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3